Wij zijn een CO-vrij gecertificeerd installatiebedrijf

Om het aantal slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging te beperken, trad op 1 april 2023 nieuwe wetgeving in werking. Het wettelijk CO-stelsel schrijft voor dat alleen CO-vrij gecertificeerde bedrijven werkzaamheden mogen uitvoeren aan een gasverbrandingsinstallatie. Een niet-gecertificeerd bedrijf inhuren of zelf klussen aan een gasverbrandingsinstallatie is vanaf die datum verboden.

De Totaal Installatie Groep beschikt sinds 2023 over de juiste certificering en is dus een CO-vrij gecertificeerd installatiebedrijf. Onze monteurs hebben een (digitale) legitimatie bij zich waarmee zij kunnen aantonen voor een gecertifieerd bedrijf te werken. Maar nog belangrijker is dat onze monteurs over een bewijs van kwaliteit en vakmanschap beschikken, zodat u zeker weet dat uw installatie goed en veilig wordt onderhouden.

Koolmonoxidevergiftiging
Koolmonoxide (CO) is een levensgevaarlijk gas. Je ruikt, proeft en ziet het niet, maar mensen die het inademen, kunnen ernstige gezondheidsklachten krijgen en zelfs overlijden. Jaarlijks zorgt koolmonoxidevergiftiging voor tien tot twintig doden en ten minste tweehonderd ziekenhuisopnames. Veelal komt koolmonoxide een huis binnen door een niet goed geïnstalleerde of onderhouden gasverbrandingsinstallatie, zoals een cv-ketel, geiser, gaskachel, gashaard of rookgasafvoer. Na onderzoek en op advies van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OvV) is daarom deze nieuwe wetgeving gemaakt.

Contact  Onze vestigingen

  Totaal Installatie Groep B.V.

  TI van de Kamp B.V.

  TI Zwolsman B.V.

  TI Tolboom B.V.

  Contact

  We zijn er momenteel niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.