Alle kennis en installatiedisciplines onder één dak

Als totaalinstallateur hebben wij alle kennis en disciplines in huis om elke installatie te kunnen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Elk jaar investeren wij in onze mensen zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Vanzelfsprekend horen daar ook moderne gereedschappen en een up-to-date hulpmiddelen bij. Heeft u behoefte aan een nieuwe installatie of wilt u dat wij uw bestaande installatie onderhouden of moderniseren? Op deze pagina leest u over de disciplines waarop wij u volledig kunnen ontzorgen.

Binnenklimaat
Het binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand heeft veel invloed op de woon- of werkbeleving van de bewoners en/of gebruikers in een gebouw. Een comfortabel klimaat in uw woning zorgt dat u zich thuis goed voelt. Hetzelfde geldt voor werknemers in een bedrijfsgebouw: hoe beter het binnenklimaat, des te beter zij zich op hun werkzaamheden kunnen focussen. In de winter ontstaat een aangenaam binnenklimaat door het comfortabel verwarmen van de ruimtes en in de zomer is het de behoefte aan koeling die voor het gewenste comfort kan zorgen. We realiseren graag de installaties die passen bij uw situatie en waarmee we uw huis of bedrijfsgebouw op een energiezuinige manier kunnen verwarmen en koelen.

Elektrotechniek
Of het nu om een woning of een bedrijfspand gaat; elk gebouw heeft elektrotechnische installaties. Wij adviseren u graag over de aanleg van elektrische installaties en installeren elk type; of het nu om zwakstroom, sterkstroom of gelijkstroom gaat. Wilt u een nieuwe meterkast laten plaatsen, heeft u extra groepen, schakelaars of stopcontacten nodig, of wilt u uw verlichtingssysteem naar bijvoorbeeld led-verlichting opwaarderen; wij staan voor u klaar met raad en daad. Ook verzorgen we onderhoud, keuringen en verhelpen we storingen.

Ventilatie
Om een gezond binnenklimaat te creëren én te behouden is goede ventilatie essentieel. De lucht in woningen en bedrijfsgebouwen raakt op verschillende manieren vervuild: bewoners of gebruikers ademen CO2 uit, vocht verdampt en fijnstof komt op verschillende manieren een ruimte binnen. Zonder goede ventilatie kan een te hoge luchtvochtigheid ontstaan, met schimmelvorming als gevolg. Daarnaast heeft een gebrek aan ventilatie en schone lucht ook tot gevolg dat fijnstof en CO2 zich ophopen in de lucht met verontreinigingen waaronder (ultra-) fijnstofdeeltjes, virussen en allergenen. Ventilatie en schone lucht kunnen voorkomen dat een ongezond hoge concentratie van deze elementen in de lucht zich kunnen ophopen. Kortom, door ventilatie met frisse buitenlicht en het reinigen van de binnen lucht bijvoorbeeld door ionisatie kunt u gezondheidsproblemen voorkomen. U kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies over het meest passende systemen. Uiteraard installeren we ook graag een energiezuinig ventilatiesysteem in uw bedrijfsgebouw of woning.

Waterinstallaties
Alle woningen en bedrijfsgebouwen beschikken over waterinstallaties, bijvoorbeeld voor tapwater (boilers en kranen) en toiletten, maar ook voor sprinklers. We kunnen elke (drink)waterinstallatie voor u aanleggen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een uitbreiding van uw bestaande waterinstallatie of aanverwante drinkwatersysteem. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een (extra) buitenkraan of het aanpassen van de wateraanvoer en -afvoer bij een badkamerverbouwing. Ook voor het vervangen van delen van een verouderde waterleiding bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakbedekking
Op iedere woning en op elk bedrijfspand zorgt de dakbedekking voor een waterdichte schil. Of het nu gaat om de aanleg, het onderhoud of de renovatie van het dak; u kunt bij ons terecht voor de uitvoering van deze werkzaamheden op platte én hellende daken. We verzorgen alle soorten dakbedekking, waaronder bitumen, kunststofdakbedekking, prefab dakbedekking maar ook de duurzame groendaken. Natuurlijk hebben we ook verstand van lood- en zinkwerk, zodat goten, afvoersystemen of andere waterkeringen op uw dak met de juiste vakkennis worden aangelegd. Dus heeft u een nieuwe dakbedekking nodig of wilt u een lekkage laten repareren? Wij staan voor u klaar!

Sanitaire voorzieningen
Voor het plaatsen van toiletten, wastafels, ligbaden, (regen)douches maar ook complete badkamers hebben wij echte sanitairspecialisten in huis. Uiteraard ontzorgen we u bij het installeren van dergelijke sanitaire voorzieningen, door ook eventuele technische aanpassingen uit te voeren. Zo kunt u er zeker van zijn dat comfortabele sanitaire installaties ook voldoende water hebben en naar behoren werken. We starten altijd met een uitgebreid gesprek om erachter te komen waar u precies naar op zoek bent. Het plaatsen van een toilettenblok in een bedrijfspand brengt namelijk andere werkzaamheden en materialen met zich mee dan het plaatsen van een nieuwe wellness badkamer. Wat uw wensen ook zijn; wij denken graag met u mee en zorgen voor een probleemloze uitvoering van de werkzaamheden.

Contact  Onze vestigingen

  Totaal Installatie Groep B.V.

  TI Zwolsman B.V.

  TI van de Kamp B.V.

  Contact

  We zijn er momenteel niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.