Totaal Installatie Groep; installatiebedrijven met jarenlange ervaring

De bedrijfsonderdelen TI Van de Kamp B.V. , TI Tolboom en TI Zwolsman B.V. vormen samen de Totaal Installatie Groep B.V. in Maarsbergen. We zijn een van de duurzaamste totaalinstallatiebedrijven in de regio met decennialange ervaring in de installatiebranche. Ons team van gedreven en goed opgeleide vakmensen verzorgt de meest uiteenlopende en toonaangevende opdrachten.

Het is onze ambitie om uw woon- en werkklimaat op een betaalbare manier te verduurzamen en tegelijk een gezond en comfortabel binnenklimaat te realiseren. Dit doen we tijdens het hele installatieproces en voor alle installatiedisciplines: we geven u een totaaladvies, maken het ontwerp, verzorgen de uitvoering en nemen als u het wenst ook het beheer en onderhoud voor onze rekening. Dit doen we zowel in renovatieprojecten als voor nieuwe installaties in nieuwe en bestaande woningen en bedrijfsgebouwen.

Onze focus ligt bij kwaliteit en duurzaamheid, en dat benadrukken wij door ons lidmaatschap van de branchevereniging Techniek Nederland. Bovendien waarborgen wij ons vakmanschap door de erkenningen van InstallQ en onze STEK-certificering. Om te zorgen voor een gezonde aanwas van nieuwe vakmensen in ons bedrijf en de sector zijn we ook een erkend leerbedrijf.

Grondleggers van de groep

TI Van de Kamp is oorspronkelijk opgericht in 1861 door de gebroeders W. en A. van de Kamp aan de Schoutenstraat in Barneveld met watergrondboringen en fietsreparaties. De onderneming maakt al meer dan honderdvijftig jaar naam als installatiebedrijf in de regio Barneveld en omstreken. TI Tolboom is oor-spronkelijk opgericht in 1953 door de heer A.A. Tolboom aan de Hamerveldseweg 1 in Hamersveld (Leusden) als een hoefsmederij, de verkoop en reparatie van landbouwwerktuigen. In 1968 toen er ook aardgas in Leusden kwam vond geleidelijk de transitie plaats naar een installatiebedrijf. Met een zeer brede klantenkring inmiddels al meer dan een halve eeuw ervaring in de regio Leusden en omstreken TI Zwolsman is oorspronkelijk opgericht in 1948 door de heer E. Zwolsman aan de Rijkstraatweg in Leersum met verkoop van klein huishoudelijke artikelen, achter de winkel bevond zich het installatiebedrijf. Sinds decennia timmert het bedrijf hard aan de weg als installatiebedrijf in de regio Maarsbergen en omstreken. De Totaal Installatie Groep is in 2018 opgericht door de heer Peter-Paul Hendrikx aan de Ambachtsweg 14-1 in Maarsbergen.

Contact  Onze vestigingen

  Totaal Installatie Groep B.V.

  TI van de Kamp B.V.

  TI Tolboom B.V.

  TI Zwolsman B.V.

  Contact

  We zijn er momenteel niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.