Gratis warm water met een zonneboiler

Wanneer u uw cv-installatie wilt verduurzamen, kunt u deze uitbreiden met zonnecollectoren die zijn aangesloten op een zonneboiler. De zon verwarmt de vloeistof in de collector(en) en zodra de vloeistof warmer is dan het water in de zonneboiler, pompt het systeem de vloeistof naar een warmtewisselaar. De warmtewisselaar verwarmt het water in de boiler. Bij voldoende zon is het mogelijk om uw warm tapwater op duurzame wijze op te warmen tot 90 graden.

De goede isolatie van de boiler zorgt dat dit warme water ook de volgende dag nog warm en bruikbaar is. Tijdens minder zonnige dagen zorgt de cv-ketel voor naverwarming van het water.

Als uw ketel niet ouder is dan vijf jaar, is deze vrijwel altijd geschikt voor uitbreiding met een zonneboiler. Zonnecollectoren zijn ook goed te gebruiken voor het verwarmen van bijvoorbeeld zwembadwater of water op veehouderijen.

Wilt u weten of wij uw cv-installatie op rendabele wijze kunnen uitbreiden met een zonneboilersysteem? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en nemen desgewenst ook de uitvoering op ons. Sinds een aantal jaar stelt de overheid ook subsidie beschikbaar voor zonneboilers. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Vraag ons dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Contact  Onze vestigingen

  Totaal Installatie Groep B.V.

  TI Zwolsman B.V.

  TI van de Kamp B.V.

  Contact

  We zijn er momenteel niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.